Created jtemplate joomla templates

SAUVON METSÄSIENET

Sauvon kotimaiset metsäsienisäilykkeet on valmistettu puhtaista raaka-aineista.
Sienet on säilötty mietoon suolaliemeen (suolaa 0,9 %), joten ne ovat sellaisenaan käyttövalmiita aterioiden valmistukseen. Sauvon sienisäilykkeet ovat säilöntäaineettomia steriloituja täyssäilykkeitä. Säilykkeenä sienet säilyttävät niille ominaisen maun, rakenteen ja ravintoarvot useita vuosia. Pakkauskokoja on sekä kuluttajille että suurtalouksille.

Metsäsienisäilykkeet ovat helppokäyttöisyytensä vuoksi erittäin suosittuja. Aterioita valmistettaessa sienet eivät enää tarvitse liotusta tai ryöppäämistä, joten säilykesieniä käytettäessä painohävikki on olematonta. Metsäsieniä ei voi viljellä, vaan Sauvon Säilyke Oy hankkii ne pääasiassa Itä-Suomen puhtaista korpimetsistä. Vain parhaat, tuoreet metsäsienet kelpaavat Sauvon sienisäilykkeiden raaka-aineeksi. Sienien laatu tarkastetaan ja ne puhdistetaan huolellisesti ennen säilöntäprosessia.

Sauvon Säilyke Oy

 

Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
Puhelin +358 (0) 10 3244 600 |
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sauvonsailyke perheyritys merkki pienennetty
Suppilovahveropizza (10 annosta)
SUPPILOVAHVERO
370-Suppilovahvero-200g Täyte:
3 tlk Sauvon Suppilovahveroita (3x120g)
2 rkl voita
2 sipulia
1 tlk kermaviiliä
2 tlk tomaattisosetta (2x70 g)
1/2 tl suolaa
3-4 tl oreganoa
4 dl juustoraastetta (parmesaania)
4 tomaattia

Pizzapohja:
5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
100 g voita
1 1/4 dl maitoa
Valmista ensin pizzapohja: sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola taikinakulhossa. Murenna rasva sormenpäillä jauhoseokseen ryynimäiseksi massaksi. Lisää maito ja sekoita nopeasti tasainen taikina. Kauli taikina ohueksi levyksi ja aseta se leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan niin, että siitä jää n. 1/2 cm:n korkuiset reunat.
Valmista sitten sienikermaviiliseos: Valuta ja silppua sienet. Kuori ja hienonna sipulit. Paista pannussa rasvassa sienet ja sipulit. Sekoita kermaviili ja tomaattisose pannuun. Mausta seos suolalla ja hienoksi murskatulla oreganolla. Täytä taikinakuori sienikermaviiliseoksella ja asettele pinnalle tomaattiviipaleita ja ripottele päällimmäiseksi oreganoa, sekä runsaasti juustoraastetta. Paista uunissa 225 - 250 C noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullankeltainen.



© Sauvon Säilyke Oy  |  VAT nro: FI19728640  |  Y-tunnus: 1972864-0
Elintarviketeollisuusliitto www.etl.fi  |  Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy www.pyr.fi |  Profel www.profel-europe.eu  |  Ruokatieto www.ruokatieto.fi  |  Hyvää Suomesta
www.hyvaasuomesta.fi |  Bureau Veritas www.bureauveritas.fi  |  Perheyritysten liitto www.perheyritystenliitto.fi  |  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos www.fineli.fi