Created jtemplate joomla templates

SAUVON METSÄSIENET

Sauvon kotimaiset metsäsienisäilykkeet on valmistettu puhtaista raaka-aineista.
Sienet on säilötty mietoon suolaliemeen (suolaa 0,9 %), joten ne ovat sellaisenaan käyttövalmiita aterioiden valmistukseen. Sauvon sienisäilykkeet ovat säilöntäaineettomia steriloituja täyssäilykkeitä. Säilykkeenä sienet säilyttävät niille ominaisen maun, rakenteen ja ravintoarvot useita vuosia. Pakkauskokoja on sekä kuluttajille että suurtalouksille.

Metsäsienisäilykkeet ovat helppokäyttöisyytensä vuoksi erittäin suosittuja. Aterioita valmistettaessa sienet eivät enää tarvitse liotusta tai ryöppäämistä, joten säilykesieniä käytettäessä painohävikki on olematonta. Metsäsieniä ei voi viljellä, vaan Sauvon Säilyke Oy hankkii ne pääasiassa Itä-Suomen puhtaista korpimetsistä. Vain parhaat, tuoreet metsäsienet kelpaavat Sauvon sienisäilykkeiden raaka-aineeksi. Sienien laatu tarkastetaan ja ne puhdistetaan huolellisesti ennen säilöntäprosessia.

www Ilmakuva

Sauvon Säilyke Oy

 

Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
Puhelin +358 (0) 10 3244 600 |
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sauvonsailyke perheyritys merkki pienennetty
Juustoinen tattirisotto (4 annosta)
HERKKUTATTI
351-Herkkutatti-200g 2 tlk Sauvon Herkkutatteja 200/120g
voita
2-3 pientä sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 dl valkoviiniä
3 dl risottoriisiä
9 dl kuumaa vettä
1 kanaliemikuutio
suolaa ja rouhittua mustapippuria
tuoretta tinjamia
1 pss parmesaaniraastetta
Valuta herkkutatit ja halkaise, huuhtele ja pilko. Kuullota sieniä kattilassa kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää sipulit ja voi ja kuullota vielä hetki.

Lisää kattilaan riisi sekoittaen samalla. Lisää viini ja pari dl kuumaa vettä ja liemikuutio. Jatka sekoittamista. Aina kun lisäämäsi vesi on imeytynyt riisiin, niin lisää kuumaa vettä pari desiä kerrallaan samalla sekoitellen.

Anna kiehua kypsäksi n. 18 min. Lisää tarvittaessa hiukan vettä. Mausta mustapippurilla ja tinjamilla, sekoita joukkoon puolet juustoraasteesta ja tarkasta suola. Lopun juuston voit ripotella annosten pinnalle koristeeksi.

Tarjoile alku-tai pääruokana.© Sauvon Säilyke Oy  |  VAT nro: FI19728640  |  Y-tunnus: 1972864-0
Elintarviketeollisuusliitto www.etl.fi  |  Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy www.rinkiin.fi |  Profel www.profel-europe.eu  |  Ruokatieto www.ruokatieto.fi  |  Hyvää Suomesta
www.hyvaasuomesta.fi |  Bureau Veritas www.bureauveritas.fi  |  Perheyritysten liitto www.perheyritystenliitto.fi  |  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos www.fineli.fi