Created jtemplate joomla templates

SAUVON METSÄSIENET

Sauvon kotimaiset metsäsienisäilykkeet on valmistettu puhtaista raaka-aineista.
Sienet on säilötty mietoon suolaliemeen (suolaa 0,9 %), joten ne ovat sellaisenaan käyttövalmiita aterioiden valmistukseen. Sauvon sienisäilykkeet ovat säilöntäaineettomia steriloituja täyssäilykkeitä. Säilykkeenä sienet säilyttävät niille ominaisen maun, rakenteen ja ravintoarvot useita vuosia. Pakkauskokoja on sekä kuluttajille että suurtalouksille.

Metsäsienisäilykkeet ovat helppokäyttöisyytensä vuoksi erittäin suosittuja. Aterioita valmistettaessa sienet eivät enää tarvitse liotusta tai ryöppäämistä, joten säilykesieniä käytettäessä painohävikki on olematonta. Metsäsieniä ei voi viljellä, vaan Sauvon Säilyke Oy hankkii ne pääasiassa Itä-Suomen puhtaista korpimetsistä. Vain parhaat, tuoreet metsäsienet kelpaavat Sauvon sienisäilykkeiden raaka-aineeksi. Sienien laatu tarkastetaan ja ne puhdistetaan huolellisesti ennen säilöntäprosessia.

www Ilmakuva

Sauvon Säilyke Oy

 

Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
Puhelin +358 (0) 10 3244 600 |
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sauvonsailyke perheyritys merkki pienennetty
Graavilohta ja korvasienikastiketta
Sauvon korvasienet ovat käyttövalmiiiksi keitettyjä. Kaada korvasienitölkin liemi pois. Huuhtele sienet siivilässä juoksevassa vedessä. Painele liika vesi pois.
321-Korvasieni-200g Pohja:
150 g voita
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl kylmää vettä
1/4 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
150 g sinihomejuustoa
1 tlk Sauvon Korvasieniä 200/110 g
50 g purjoa
2 valkosipulin kynttä
3 munaa
11/2 dl kermamaitoa
15 murskattua viherpippuria
1 tl kirveliä
Graavilohta ja korvasienikastiketta


4 annosta


Graavilohta n 600g
Korvasienikastike:
2tlk Sauvon korvasieniä 200/110 g
2-3 pientä sipulia
voita
4 dl kouhukermaa 
1 kanaliemikuutio
2 dl valkoviiniä
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valuta korvasienet ja halkaise, huuhtele ja pilko (huuhtele huolellisesti, että saat kaiken sienissä mahdollisesti olevan hiekan pois). 

Kuullota sipulia voissa, lisää korvassienet ja jatka kuullottamista vielä hetki. Lisää valkoviini, keitä hieman kokoon n. puolet viinistä ja lisää kanaliemikuutiot ja kuohukerma. Keitä kunnes kastike vielä hieman sakenee. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Tarjoa graavilohi ja korvasienikastike keitettyjen uusien perunoiden kanssa.© Sauvon Säilyke Oy  |  VAT nro: FI19728640  |  Y-tunnus: 1972864-0
Elintarviketeollisuusliitto www.etl.fi  |  Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy www.rinkiin.fi |  Profel www.profel-europe.eu  |  Ruokatieto www.ruokatieto.fi  |  Hyvää Suomesta
www.hyvaasuomesta.fi |  Bureau Veritas www.bureauveritas.fi  |  Perheyritysten liitto www.perheyritystenliitto.fi  |  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos www.fineli.fi