Sienirulla | ||
![]() |
SIENIKUUTIOT (haapa- ja kangasrouskua, herkkusieniä, osterivinokkaita) |
|
![]() |
1 tlk Sauvon Sienikuutioita (315/160g) 1 prk Creme Bonjour ruohosipulinmakuinen (100g) 2-3 rkl ruohosipulia silputtuna (mausta makusi mukaan esim. ripaus yrttisuolaa, mustapippuria tai kuutioitua maustekurkkua) 1 pss Rieska-tyyppistä ohutta leipää. |
|
Nelikulmaisesta rieskasta tulee kauniimmat rullat. Voitele rieska runsaasti levitteellä. Kaada sienikuutiot siivilään ja painele suuremmat nesteet pois. Paloittele tuore ruohosipuli. Ripottele ne tasaisesti rieskan päälle. Halutessasi voit paloitella myös hieman maustekurkkua päälle. Ripaus yrttisuolaa ja mustapippurijauhetta tuo lisäaromia. Rullaa tiiviisti kääryleeksi. Viipaloi terävällä veitsellä n. 1-2 cm levyisiksi viipaleiksi. |
SAUVON METSÄSIENET |
|
Sauvon kotimaiset metsäsienisäilykkeet on valmistettu puhtaista raaka-aineista. |
Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
|
|
![]() |
![]() |
