Tulosta
Suppilovahverokeitto (8:lle)
SUPPILOVAHVERO
370-Suppilovahvero-200g 2 tlk Sauvon Suppilovahveroita (2x160g)
1 rkl öljyä
1 sipuli
3 rkl vehnäjauhoja
1 1/4 l purkkien lientä + vettä
1 lihaliemikuutio
1 pss herne-maissi-paprika-sekoitusta (200 g)
125 g sulatejuustoa
mustapippuria, rakuunaa, persiljaa
Valuta sienistä liemi. Haihduta sienistä suurinosa nesteestä pannulla. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Ruskista kevyesti. Ripottele pinnalle jauhot ja sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna hiljalleen kiehua n.15 minuuttia. Lisää vihannessekoitus ja paloiteltu sulatejuusto. Anna keiton kiehua sen verran, että juusto sulaa. Mausta ja koristele hienonnetulla persiljalla.