Tulosta
Graavilohta ja korvasienikastiketta
Sauvon korvasienet ovat käyttövalmiiiksi keitettyjä. Kaada korvasienitölkin liemi pois. Huuhtele sienet siivilässä juoksevassa vedessä. Painele liika vesi pois.
321-Korvasieni-200g Pohja:
150 g voita
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl kylmää vettä
1/4 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
150 g sinihomejuustoa
1 tlk Sauvon Korvasieniä 200/110 g
50 g purjoa
2 valkosipulin kynttä
3 munaa
11/2 dl kermamaitoa
15 murskattua viherpippuria
1 tl kirveliä
Graavilohta ja korvasienikastiketta


4 annosta


Graavilohta n 600g
Korvasienikastike:
2tlk Sauvon korvasieniä 200/110 g
2-3 pientä sipulia
voita
4 dl kouhukermaa 
1 kanaliemikuutio
2 dl valkoviiniä
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valuta korvasienet ja halkaise, huuhtele ja pilko (huuhtele huolellisesti, että saat kaiken sienissä mahdollisesti olevan hiekan pois). 

Kuullota sipulia voissa, lisää korvassienet ja jatka kuullottamista vielä hetki. Lisää valkoviini, keitä hieman kokoon n. puolet viinistä ja lisää kanaliemikuutiot ja kuohukerma. Keitä kunnes kastike vielä hieman sakenee. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Tarjoa graavilohi ja korvasienikastike keitettyjen uusien perunoiden kanssa.