Created jtemplate joomla templates

SAUVON KURKKUSÄILYKKEET

Sauvon kurkkusäilykkeet on valmistettu vain parhaista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen. Useiden vuosikymmenien aikana hankittu ammattitaito, perhesalaisuutena säilyneet valmistusreseptit ja korkea kotimaisuusaste takaavat jäljittelemättömät lopputuotteet. Sauvon Säilyke Oy hankkii säilöttävät kurkut valvotuilta sopimusviljelmiltään pääasiassa Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta.

Kurkut lajitellaan käyttötarkoituksen mukaisesti ennen säilöntäprosessia.
Sauvon kurkkuja on saatavana kokonaisena, kuutioina, viipaleina ja salaatteina sekä kuluttaja- että suurtalouspakkauksissa.

Sauvon Säilyke Oy

 

Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
Puhelin +358 (0) 10 3244 600 |
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sauvonsailyke perheyritys merkki pienennetty
Dippilautanen
SAUVON MAUSTEKURKKU
maustekurkku2900 1600 Kukkakaalia
Sauvon Maustekurkkua
Porkkanaa
Varsiselleriä

Dippauskastike:
2 dl kermaviiliä
1 dl Sauvon kurkkusalaattia
ripaus aromisuolaa
sinappia
Paloittele vihannekset sopiviksi paloiksi ja asettele ne kauniiisti vadille. Sekoita dippikastike.
Herkkukurkku-lohihyytelö
SAUVON KUUTIOKURKUT
kurkkukuutio8700 4800 8 liivatelehteä
2 rkl vettä
3 dl Sauvon Kuutiokurkkua
n.150 g graavisuolattua kirjolohta
2-3 valkosipulin kynttä
1 prk kermaviiliä
1 prk ranskankermaa(150g)
1 tl sokeria
n.1 tl sitruunapippuria
2-3 rkl silputtua tilliä
2 dl kuohukermaa vatkattuna
Anna liivatelehtien pehmetä kylmässä vedessä 5-10 minuuttia. Liuota vedestä puserretut liivatelehdet kuuman veden joukkoon ja anna jäähtyä. Leikkaa kurkut ja lohi pieniksi kuutioiksi. Puserra joukkoon valkosipulin kynnet. Lisää seokseen muut aineet, kuohukerma viimeisenä kevyesti nostellen. Kaada seos kylmällä vedellä nopeasti huuhdottuun rengasvuokaan. Anna hyytyä kylmässä vähintään 8 tuntia tai seuraavaan päivään. Kumoa hyytelö kastamalla vuoka 10-15 sekunniksi lämpimään veteen. Tarjoa hyytelön kanssa keitettyjä perunoita.
Kurkkuinen sienisalaatti
SAUVON MAUSTEKURKUT
maustekurkku2900 1600 2 tlk Sauvon Sienikuutioita 850/500 g valutettuna
3 Sauvon Maustekurkkua
1 hapan omena (Granny Smith)
1,5 dl majoneesia
1,5 dl kermaviiliä
suolaa ja mustapippuria, ruohosipulia koristeluun
Valuta sienet hyvin ja tarvittaessa painele siivilässä niin, että liika neste poistuu. Kuutioi kurkku ja omena, yhdistä ainekset. Lisää majoneesi ja kermaviili, sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa salaatti saaristolaisleivän päällä, koristele ruohosipulilla ennen tarjoilua. 
Iltapalaohukaiset
SAUVON MAUSTEKURKKU
maustekurkku2900 1600 5 dl maitoa
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
100g kinkkua
3/4 tl suolaa
1 tl basilikaa tai oreganoa
ripaus mustapippuria

Kastike:
2 prk smetanaa
1/2-1 rkl hunajaa
ripaus valkopippuria
2-3 Sauvon
Suolakurkkua
1 rkl öljyä
1/2 sipulia
2-4 valkosipulinkynttä
2-3 Sauvon Maustekurkkua
Sekoita maidon joukkoon munat ja vehnäjauhot. Anna turvota noin 10 minuuttia. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi ja lisää taikinaan. Mausta seos suolalla, basilikalla ja mustapippurilla. Paista taikinasta pieniä tai isoja ohukaisia. Tarjoa ohukaisten kanssa hunajaa ja valkopippurilla maustettua smetanaa ja pieniksi kuutioiksi leikattuja Sauvon suolakurkkuja.

(Vihje: Hyvä dippausyhdistelmä - Sauvon suolakurkuista leikatut suikaleet pyöräytetään dippilautasella hunajassa ja smetanassa.)
Kurkkukastike kalalle
SAUVON MAUSTEKURKKU
maustekurkku2900 1600 25 g margariinia tai voita
1 dl purjosipulia
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
1/2 kalaliemikuutio
1-2 dl raastettua Sauvon Maustekurkkua
1-2 rkl tilliä
ripaus valkopippuria
Sulata kattilassa rasva. Lisää purjosilppu ja anna sen pehmetä hetken koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja kaada maito vähitellen kattilaan koko ajan sekoittaen. Lisää kalaliemikuutio murennettuna ja anna kastikkeen kiehua pari minuuttia. Lisää kurkkuraaste, silputtu tilli ja valkopippuria maun mukaan. Tarjoa kastiketta paistetun kalan, kalapuikkojen tai keitetyn kalan kanssa.

Alakategoriat



© Sauvon Säilyke Oy  |  VAT nro: FI19728640  |  Y-tunnus: 1972864-0
Elintarviketeollisuusliitto www.etl.fi  |  Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy www.pyr.fi |  Profel www.profel-europe.eu  |  Ruokatieto www.ruokatieto.fi  |  Hyvää Suomesta
www.hyvaasuomesta.fi |  Bureau Veritas www.bureauveritas.fi  |  Perheyritysten liitto www.perheyritystenliitto.fi  |  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos www.fineli.fi